Bilder fra Nyttårsmøtet 2017

Dag 1: Kommunereformen og investeringer i kommunal sektor

Styreleder Kathrine Moen Bratteng innledet Nyttårsmøtet 2017.

Første foredrag var ved Hans Brattås Fylkesmannen i Nord-Trøndelag og Alf-Petter Tenfjord, Fylkesmannen i Sør-Trøndelag. Deretter holdt Morten Welde fra Concept NTNU foredrag om kommunale investeringsprosjekter og risikoområder i investeringsprosjekter.

Arnhild Dordi Gjønnes, advokat i NHO, ga oss en introduksjon til det nye regelverket for offentlige anskaffelser, før Orrvar Dalby, daglig leder, Vestfold Interkommunale Kontrollutvalgssekretariat, snakket om samspillet mellom kontrollutvalget, sekretariatet og revisor. 

Se alle foredragene fra dag 1 her.

 

Dag 2: Faglige tema i regnskaps- og forvaltningsrevisjon

Styreleder i NKRF, Per Olav Nilsen, startet Nyttårsmøtets andre dag med «Nytt fra NKRF». Deretter kunne deltakerne velge mellom regnskapsrevisjonsspor og forvaltningsrevisjon/sekretærspor, bildene under er fra sistnevnte. Sverre B. Midthjell, rådgiver i KonSek IKS, holdt foredrag og innledet til diskusjon om eierskapskontroll. Deretter fikk vi høre Vidar Sagmyr snakke om Byggebransjens uropatrulje og Marianne Songli fra Oslo Kemnerkontor om bekjempelse av arbeidslivkriminalitet fra et lokalt perspektiv. Henning Ekroll og Nina Selbo Torset fra Aftenposten avsluttet med foredraget «Slik jobbet Aftenposten med Panama Papers – og slik graver vi i offentlig forvaltning»

Se alle foredagene fra dag 2 her